A “békés” ukrán tüntetők és a mögöttük állók – videóval

Ukrán_békések_07

Mint korábban írtuk, az “Ukrajnára rátámadtak a cionisták” című írásunkban, az Ukrán zavargások a típusos atlantisták kéznyomát viseli magán. Sok lefizetett ügynökkel próbálja kiprovokálni a rendőrök ellenlépését.
Eközben az EU és az USA képviselői megpróbálják ennek az ellenkezőjét elhitetni, sőt még attól sem riadnak vissza, hogy a rendőrséget vádolják a békés tüntetőkkel szembeni brutalitással.  (jellemző módon a saját házuk tájára nem tekintenek, ahol pedig bőséggel találhatnak példákat saját brutalitásukra). Most is a másra mutogatás tipikus esetéről van szó.

Akkor, lássuk a “békés” tüntetők békés demonstrációját. A felvételt nem a mainstream agymosó média készítette, ezért többet is mutat meg az igazságból. Mint ahogy az is, hogy sokkal több rendőr sérült meg, mint a rendőrökre molotov-koktélt, követ dobáló lánccal felszerelkezett “tüntető”.

Jellemző, hogy amikor a pénzoligarchia nem tud átveréssel, korrupcióval és pénzügyi eszközökkel elérni valamit – jelen esetben Ukrajna bekebelezését és Oroszország közvetlen fenyegetését – akkor azonnal az erőszak eszközéhez fordul.
Megpróbál népfelkelésnek, forradalomnak álcázott hatalomátvételt kierőszakolni.

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

A következő lépése az eddigi szokásához híven, a megválasztott elnök, és támogatóinak megfenyítése, likvidálása lesz, s ha ez sem jár sikerrel, jön a pénzügyi és gazdasági embargó is.
Erre szép számmal találunk példákat a közelmúlt történelméből, de akár korábbról is.
Embargó címszó alatt például rátették a kezüket Irán pénzére, még állampolgárai bankszámláit is zárolva. Ellopták Líbia aranyát, amit mikor visszakért likvidálták Kadhafit, és azonnal saját hatáskörbe vonták – országon kívülre helyezték – az addig tőlük teljesen független líbiai jegybankot. Aranyukat pedig természetesen megtartották maguknak. Példák hosszú sora bizonyítja eljárásaikat.

Ukrajnával kicsit nehezebb a helyzet, Moszkva támogatásának és közelségének köszönhetően.
A cionista bagázsnak előbb-utóbb visszavonulót kell fújnia, ha nem akar olyan konfliktusba keveredni, amiből nem jöhet ki ép bőrrel.
Tudomásul kell venniük, hogy a francia forradalom típusú taktikán már átlát a világ, még az agymosott része is.

A videóban jól látszik az is, hogy azok a tüntetők, akik bár ostobán az eu-s csatlakozást hiszik üdvözítőnek, az erőszak ilyen formájával nem értenek egyet, megpróbálják a bérenceket és a feltüzelt tömeg egyes elemeit visszaszorítani.

Ez pedig igen beszédes,  mert pontosan mutatja, hogy milyen cionista eszközök bevetéséről is van szó valójában. Már csak az a kérdés kivel tárgyaljon az ukrán vezetés? Az erőszakos puccsistákkal? Az ukrán népet ilyen veszélybe sodró felelőtlen politikusokkal? Netán a lefizetett banditákkal?

Egyelőre hiába van a kormánynak tárgyalási készsége, nincs hozzá tárgyalóképes, legális, szalonképes partner.

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda.

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: Audie, CIKKEK, ELEMZÉSEK / ÖSSZEFOGLALÓK, Szerzők | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.