A nyilvánosság ereje – Postánkból

Négy gyermekes édesanya levele:

Otthonvédő posta 2_bKedves Szabad Riport!

Köszönettel tartozom neked, hogy az általatok közzétett segítségkérő levelemre többen reagáltak. Ígéreteket kaptunk, hiszem, hogy ezek nem múlnak feledésbe.

Egy hölgy olvasó megkereste a helyi polgármesteri hivatal jegyzőjét – és segítségét kérte, hogy az általa összegyűjtött adományokat és személyes felajánlásait hozzánk el tudja juttatni.

A helyi családsegítő központ gyorssegélyt tartós élelmiszerre és lakásfenntartási támogatást intézett részünkre a képviselőnk közbenjárásával.

Hálával tartozom, mert nélkületek ez nem valósulhatott volna meg. Bizakodok, hogy így elő tudjuk teremteni a visszakötéshez szükséges összeget és hamarosan újra lesz vizünk.

KÖSZÖNÖM!!

Ui: Halkan jegyzem csak meg, hogy, amikor segítséget kértem az önkormányzattól, miért voltak elutasítóak? Miért nem látták át időben, hogy ezt önerőből képtelenek vagyunk megoldani? Miért kell nyilvánosság ahhoz, hogy valaki és valami megmozduljon?

Tisztelettel: Egy fejér-megyei édesanya

***

Nagy öröm nekünk is! – És mi is elismeréssel tartozunk azoknak, akik ebben a nehéz időszakban, tevőlegesen is a négy gyermekes család segítségére siettek!

A továbbiakban a család ügyét változatlanul figyelemmel kísérjük, – de mindemellett a Szabad Riport ezek után is közli, a bajba került olvasóinknak segélykérő leveleit. – Elérhetőségünk az impresszumban.

SzRTI

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: POSTÁNKBÓL, SZRTI | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.