Augusztus 20-i népi játék: Kásler féle ülősztrájk az Astoriánál

Kásler féle ülősztrájk az Astoriánál 2013_08_20 _ Videó részlet KrokoA Szabad Riport információi szerint; a spontán, – vagyis előre be nem jelentett ülő-demonstráció célja, – egyenlőre nem teljesen ismert. Informátoraink azt gyanítják, hogy a tegnapi, a Regnum Marianum keresztnél megtartott “Nemzetgyűlés” folytatása ez, melyen 300-400 fő körüli résztvevő volt. (Bővebben erről a MMO Fb oldalán olvashat.)

Kásler Árpád honlapján röviddel ezelőtt megjelent rendkívüli közlemény, zaklatottan számol be arról, – hogy Kásler Árpádot és titkárnőjét nem fogadta személyesen ma a Köztársasági elnök. Holott, ők előzőleg egy  hozzá eljuttatott dokumentumban világosan kifejtik, hogy “türelmüknek vége!”

Ezért dühösen levonultak a Várból, s ülődemonstrációba kezdtek az Astoriánál. Mert, ha már érdemben nem állt szóba velük senki az elnöki palotában, – akkor az emberek meg ne közlekedjenek keresztül az Astorián. – Tiszta sor. Majd Áder megtanulja, hogy ne kukoricázzon itt Kásler Árpáddal.

Állítólag 20 óráig maradnak. Akkor úgyis elsöpri őket a tüzijátékra érkezett tömeg – De nézzék Kroko tanár úr helyszíni videóját:

SzRTI

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: BELFÖLD, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.