Lábunk a nemzeti katasztrófa küszöbén! Túlzottdeficit-eljárás: ha nem kerülünk ki alóla, a kormány kész lejáratni Brüsszelt?

“Minden fronton kész harcolni a magyar kormány az Európai Unióval, ha Magyarországot nem engedik ki a túlzottdeficit-eljárás alól az uniós pénzügyminiszterek júniusi találkozóján” – idézi a Figyelőt az Index.

A “visszavágás” politikai és gazdasági térben egyaránt mérlegelt opció: ahogy egyes bizottsági tagok “zűrös hátterének” megszellőztetése, úgy a költségvetési mozgástér bővítése is része ennek a mesteri tervnek, ami ellen Brüsszel – legalábbis Budapest reményei szerint – tehetetlennek bizonyul majd.

A lapnak nyilatkozó kormányoldali szereplő elmondása szerint a szövetséges sajtón, illetve más csatornákon keresztül a javunkat nem szolgáló döntésben közreműködő bizottsági tagok is célkeresztbe kerülhetnek, feltárva nem tiszta háttérügyeiket, adott esetben offshore érdekeltségeiket. „A franciák nem voltak szívbajosak, amikor számukra kedvezőtlen határozat született, nem féltek használni ezt a fegyvert. Mi sem fogunk” – mondta a lap forrása.

A terv része, hogy belátható időn belül méretes bevételre tehet szert az állami kassza, ezzel kapcsolatos részleteket azonban a lap egyelőre nem közölt.
(Index / Figyelő)

Bal-Rad komm: “…bizottsági tagok is célkeresztbe kerülhetnek, feltárva nem tiszta háttérügyeiket…” – nyilatkozta egy döbrögista!

Nem is lenne nekünk ezzel semmi bajunk! Mert ugyebár “azok” a bizottsági tagok is politikusok! Azt pedig tudjuk jól, hogy “ahol véget ér az emberi tisztesség-ott kezdődik a politikus!” Úgyhogy “azokról” a politikusokról minden bizonnyal hallhatnánk bőven sztorikat, még tán’ gyilkosságokat is! (Nincs kizárva, hogy fogunk is hallani sztorikat, – de CSAK “azokról”)

Viszont beszéljünk most e megnyilatkozás kapcsán “ezekről”! A “mieinkről”!
Egész pontosan Döbrögiről! Merthogy egy ilyen megnyilatkozás mögött ott kell hogy legyen az ő személye, ÉS AZ Ő ELHATÁROZÁSA!

Márpedig a jelek szerint Döbrögi ELHATÁROZTA: HA FENE-FENÉT ESZIK IS, Ő HATALMON AKAR MARADNI!
A jelek szerint bármilyen áron, és a célját BÁRMILYEN ESZKÖZZEL EL AKARJA ÉRNI!

Márpedig ez a megnyilatkozás-EZ ZSAROLÁS!

Márpedig ha Döbrögi meg meri magának engedni azt, hogy külföldi politikusokat megzsaroljon, – AKKOR MIT ENGEDHET MEG MAGÁNAK HATALMA MEGTARTÁSA ÉRDEKÉBEN MAGYARORSZÁG TELJHATALMÚ ÉS KORLÁTLAN URAKÉNT – AZ ORSZÁG NÉPÉVEL SZEMBEN?

MAGYAROK!

Magyarország jelenlegi miniszterelnöke olyan dolgot forgat a fejében, ami a legkomolyabb aggályokat ébresztheti fel épelméjűségével kapcsolatban!

Márpedig ha az őrület a hatalomvággyal párosul-az katasztrófába torkollik!

Magyarország-a jelek szerint-rohan a katasztrófába!
A huszonnegyedik óra utolsó perceiben vagyunk, hogy megelőzzük a nemzeti katasztrófát!

Bal-Rad – Nemzeti érzelmű, radikális baloldali hírportál

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.