Gyilkosoknak nincs kímélet! – A halálbüntetést visszaállítja a nép!

Halálra vertek egy férfit Bogláron, mert megvédte a buszsofőrt – És itt van a határ. Nem kell csodálkozni ezek után azon, hogyha a magyarok felfegyverkeznek. – És ha megtámadja őket három ilyen részeg állat, akkor a megfelelő választ fogják nekik adni. Egyenest a szemük közé… – Ezeknek nincs kímélet. Ha az állam nem állítja vissza a halálbüntetést, visszaállítja maga a nép!

A Sonline információi szerint három fiatal támadt rá egy buszsofőrre Balatonbogláron a múlt héten. Kiderült, hogy a trió annyira megvert egy, a sofőr védelmére kelő férfit is, hogy az később belehalt sérüléseibe.

Persze a cikk nem említi az elkövető “fiatalok” származását, sem társadalmi pozícióját, – de kommentekből egyértelműen kiderül; hogy három bélatelepi intézetis cigánygyerekről van szó, akik részeg állatok módjára randalíroztak a buszon.

Az eset a balatonboglári vasútállomáson történt még november 1.-én, amikor a három részeg “fiatal” belekötött a menetrend szerinti busz sofőrjébe. (A buszsofőr közfeladatot ellátó személy. – a szerk.)

Rugdalták a busz ajtaját, majd a vezetőfülke ablakát ütötték, s közben kiabáltak a vezetőnek, szálljon ki. A sofőrt, miután kiszállt a buszból, egyikük egy boros balonnal arcon vágta, majd kergetni kezdték. A sofőr aztán bemenekült a járműbe és hívta a rendőrséget.

A gazemberek ekkor rövid időre eltűntek a helyszínről, de rövid idő múltán visszatértek  s és megint verekedni kezdtek. Rugdalták, ütötték a buszt, melynek a jobb oldali első ajtaján kitört az üveg.

A busz vezetőjének azonban a védelmére kelt egy férfi, s így a sofőrt nem tudták komolyabban bántalmazni. Ám a védelmező nem úszta meg. A három “fiatal” szilánkosra törte az arcát, és úgy megverték, hogy súlyos sérülésekkel szállították később kórházba.

Információk szerint a férfi, aki a sofőr védelmében hősként szembeszállt három őrjöngő részeg cigánnyal, – néhány nappal ezelőtt elhunyt a kórházban.

A rendőrség a sajtónak nem nyilatkozik.

És itt van a határ. Nem kell csodálkozni ezek után azon, hogyha a magyarok felfegyverkeznek. – És ha megtámadja őket három ilyen részeg állat, akkor a megfelelő választ fogják nekik adni. Egyenest a szemük közé… – Ezeknek nincs kímélet. Ha az állam nem állítja vissza a halálbüntetést, visszaállítja maga a nép!

Bornemissza János – Szabad Riport Tudósító Iroda

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: BELFÖLD, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.