Thürmer: Ma Magyarország teljes mértékben a külföldtől függ

Munkáspárt: “Milliárdosok, csak a milliárdosoknak hoznak kedvező törvényeket…”

“…Az elszegényedett magyar emberek sorsán, csak a közösségi társadalom nemzeti, néphatalmi politikája segít…”

Az alábbiakban a Munkáspárt szeptember 27.-i rendezvényén készült videó interjút láthatják, melyet Thürmer Gyulával készítettek a párt fiatal aktivistái, Csepelen.

A Munkáspárt elnöke a párt egy merőben új irányvonaláról beszélt, melyben a nemzeti érdekek, hangsúlyozottan helyet kapnak. Ahogy többek között mondotta:  …”A nemzeti érdekeket a nép, a magyar nép képes valóra váltani.”

***

Riporter: “Athénban, Madridban tömegesen tiltakoznak a dolgozók, kormányaik megszorító intézkedései ellen. Várható, hogy Magyarországra is elér ez a hullám?”

Thürmer Gyula: “Az Európai Unió, látható módon nem tudja a tőkés rendszer válságát leküzdeni… Egyre több terhet rónak a dolgozó emberekre. Mi azt gondoljuk, hogy ez Magyarországon is be fog következni, és egyre inkább az emberektől fogják a pénzt, a jövedelmet elvenni. Ezért számítani lehet arra, hogy nálunk is kimennek előbb utóbb az emberek az utcára.”

Riporter: “A Munkáspárt újfajta néphatalom létrehozását szorgalmazza, amiben nemzeti érdekeink, sokkal nagyobb hangsúlyt kapnának, mint ma…”

Thürmer Gyula részletes válaszát, az alábbi videóban láthatják:

***

SzRTI

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: BELFÖLD, HÍREK, SZEMEZGETŐ | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.