Halálbüntetést! – Három ember halálát okozta részegen, a burzsuj céda!

Ezt tette Eva Varholikova Rezesova, a közlekedési bűnöző.

És még a segítségnyújtást is elmulasztotta! – Végignézte a milliomosnő, az áldozatai tűzhalálát –

…”A változások után, az ilyen alantas viselkedésű milliomosokat, celebeket, iszákos, elkényeztetett, a szegény embereket gyilkolászó burzsujokat, rövid úton elítéli majd a nép bírósága….”

Budapest, 2012.08.23. -A Blikk információi szerint; óvadék ellenében, szabadlábon akarna védekezni Eva Varholíková Rezesová, aki kedden BMW terepjárójával ittasan a halálba küldött három embert az M3-as autópálya 44-es kilométerénél, a bagi lehajtónál.

Eva Varholikova Rezesova, a milliomos celeb céda.

A 31 éves szlovák nő, gazdag család leszármazottja. Megszokta a jólétet, s azt, hogy minden hatóság a kedvére tegyen. Lehet, úgy gondolja most is így lesz, s annak ellenére, hogy hihetetlen kínok között a halálba küldött három ember, s egyet súlyosan megsebesített, – mindezt holtrészegen, – s ennek ellenére szabadon engedi a magyar rendőrség és óvadék letétele után, (mely családjának nem számít), – szabadlábon védekezhet.

Ez a részeges, gyilkossá lett nő, Eva Varholíková Rezesová, – annak az Alexander Rezeš iparmágnásnak a gyermeke, aki korábban Vladimir Mečiar kormánya idején közlekedési, postaügyi és távközlési miniszter volt 1994–1997 között. Rezeš a privatizáció során gazdagodott meg, benne volt a Kassai Vasművek magánosításában is. A céget amerikai tőkéseknek értékesítette, amely milliárdossá és Szlovákia második leggazdagabb emberévé tette őt. Rezeš 2002-ben, 53 éves korában elhunyt, vagyonát gyerekei örökölték, fia ma is több szlovák multi résztulajdonosa.

A kétgyermekes Eva,  Szlovákiában hírességnek számít, – de jellemezhetjük az egyre rosszabbul hangzó “celeb” szóval is. Mert mindig történik körülötte valami, ami témát ad a sajtónak. Az egykori jéghokisztár Ján Varholík felesége volt, tőle született lánya, Alexandra. Ők elváltak, ezután egy vállalkozóval jött össze, akitől szintén született egy kislánya, Ella. Tavaly márciusban Tomáša Bakaj modellel járt négy hónapot. Jelenleg párja egy ex rendőr, aki októberben megkérte a kezét.

Eva, a szlovák exminiszter lánya, a milliomos “celeb”, a karambol idején ittas volt. Magyarán részeg, mint a csap, az üres vodkás üveget megtalálták az autójában. És ezt mi nem enyhítő, hanem súlyosbító körülménynek tartjuk.

A balesetet okozó luxus BMW terepjáró fölborult, ennek ellenére karcolás nélkül mászott ki belőle Eva Varholikova Rezesova

Az általa okozott ütközés után, annak ellenére, hogy felborult terepjárójának szélvédőjén ki tudott mászni az autóból, nem volt képes segíteni a Fiat Puntóban rekedt embereknek. Vagy annyira részeg volt, vagy nem is igazán érdekelte őt a szenvedésük. – Gyakorlatilag végignézte, ahogy az autójukban elevenen megégnek! Ő persze, egy karcolás nélkül megúszta!

Mindezek ellenére sem a helyszínen, sem pedig tegnapi kihallgatása során nem tett vallomást a rendőröknek, mellyel tovább bizonyítja a megátalkodottságát.

Rendőrségi gyanúsításában az alkoholos befolyásoltság komoly szerepet kapott. A fogdában meglátogatták őt a dúsgazdag rokonai is. Óvadékot akarnak kifizetni a lányukért. De csak egy feltétellel, amennyiben az előzetes letartóztatás indítványának egyetlen oka, a szökés elkerülése. – Igen, kedves olvasó, jól olvasta; még ők szabnák a feltételeket.

A tragédia miatt a hevesi kistelepülés, Karácsond mély gyászba borult, mindenki M. Györgyöt, feleségét, Erzsébetet és V. Lászlót siratja. Az ő Puntójukat lökte le az útról Varhalíková Rezesová BMW-je. Egyedül V.-né Éva (54) tudott kimászni a lángoló roncsból, ám testének 90 százaléka megégett.

– Az egész család végtelenül le van sújtva, különösen Judit, aki egyszerre veszítette el édesanyját és édesapját – mondta a család egy ismerőse.

A sofőrként dolgozó V. László fia, Laci (18) árva lett, őt Juditék tervezik magukhoz venni.

– Egyszerű, dolgos emberek vagyunk, és nem akarunk beszélni a fájdalmunkról – mondta megtört hangon Judit. – Képtelen vagyok beszélni a történtekről, de bízom benne, hogy a rendőrség és a bíróság igazságot szolgáltat majd – fejezte be az áldozatok gyermeke.

Mi viszont nem bízunk ebben. Ebben a piszkos vadkapitalista rendszerben, melyet a cionisták uralnak, egyáltalán nem bízunk abban, hogy ez a milliomos celeb ribanc, el fogja nyerni méltó büntetését.

Már azon spekulálnak, hogyan engedtessék szabadon, hogyan menekítsék ki az országból.

Magyarországon a milliomosok, a celebek, manapság bármit megtehetnek, – nem kapnak érte komoly büntetést. Lásd Stohl Bucika ügye, aki annak ellenére, hogy drog és alkohol hatása alatt balesetet okozott, mindössze fél évet töltött börtönben.
Vagy akár megemlíthetjük Császár Előd pop énekest is, aki több mint tizenkét évvel ezelőtt, drogos állapotban közlekedési balesetet okozott, és ezért meghalt egy rendőr! – A cionisták bírósága nem ítélte letöltendő börtönre, feltevésünk szerint azért, mert “kiválasztott, celeb, – körön belül van” – Mindössze 100 ezer forintot kellett fizetnie, – ennyit ér szerintük egy rendőr élete.

Egyszóval, bármit követett is el részegen; Eva Varholíková Rezesová, – nem tartjuk,valószínűnek, hogy komoly büntetést kap itt Magyarországon.

A mi véleményünk pedig ennek az ügynek az elintézésével kapcsolatban a következő;

Annak, akinek rokonait ilyen kínok között küldték a halálba, – tudnia kell, mit tegyen és nem megvárnia az esetleg évek múltán meghozott, a cionisták által uralt bíróság ítéletét. Mi tudnánk mit kell tennünk…

Egyvalami azonban biztos: A változások után, az ilyen alantas viselkedésű milliomosokat, celebeket, iszákos, elkényeztetett, a szegény embereket gyilkolászó burzsujokat, rövid úton elítéli majd a nép bírósága. Azt fogják kapni, amit ezek után megérdemelnek: Halálbüntetést, teketória nélkül.

Szabad Riport Tudósító Iroda

3 ember égett halálra a Puntóban. Ezt tette ; Eva Varholikova Rezesova, a közlekedési bűnöző . – Fotó MTI: Mihádák Zoltán

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.