Szívinfarktust kapott a kilakoltatott amputált lábú asszony

Nagy Lajosné, a kilakoltatása pillanataiban. 2012.07.02.

“Ha a bűnösök közül valaki megnézi az alábbi videót, – talán azonnal térdre veti magát az Úr színe előtt és imádkozni kezd, hogy bocsátassék meg neki az a szörnyű bűn, amit elkövetett…”

Budapest, 2012. július 6. péntek

Az egyik bűnös: László Tamás, Budapest XV. kerület, fideszes polgármestere

Szívinfarktust kapott, élet és halál között lebeg az a mindkét lábára amputált 68 éves asszony, akit László Tamás XV. kerületi polgármester hétfőn lakoltatott ki otthonából 15 éves unokájával – jelentette a Magyar Szociális Fórum a családdal szoros kapcsolatban álló forrásból.

Nagy Lajosnét csütörtök délelőtt szállították a mentők a budapesti Honvéd kórházba egy sajtóértekezletről, melyet a Magyar Szociális Fórum rendezett a család érdekében a Pallasz Páholy előtt, az V. kerületi Alkotmány utcában. Az asszonynak ez a harmadik szívinfarktusa. Akkor lett rosszul, amikor kis unokájáról ejtett szót, akit el akarnak szakítani tőle, és akinek állami gondozásba vételét javasolta a XV. kerület polgármestere.

A Magyar Szociális Fórum szervezője az EchoTV csütörtök esti Napi Aktuális című műsorában azt javasolta László Tamás polgármesternek, és Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy mielőbb tegyék jóvá az asszonnyal szemben elkövetett embertelenséget azzal, hogy megjelennek Nagy Lajosné betegágyánál, és emberséges megoldást jelentenek be az országos felháborodást kiváltó ügyben.

http://www.mszfszk. hu

A Szabad Riport megjegyzése:

Nagy Lajosnét, a rokkant asszonyt, László Tamás XV. kerületi fideszes polgármester kérésére erőszakkal lakoltatta ki, Némethyné Dr. Erdősi Krisztina önálló bírósági végrehajtó, – a helyszínre érkező Budapesti Rendőr-Főkapitányság és Készenléti Rendőrség egységeinek segítségével.

Mindannyian bűnösök ebben a tragédiában. – És többé azt a mentegetőzést, hogy “Én csak parancsot teljesítettem!” – már nem fogadjuk el!

A Nagy Lajosnét kilakoltató csapat az alábbiakban látható. Éppen elindulnak kilakoltatni:

‘A kilakoltató csapat’ 2012.07.02. Budapest XV. Pázmány Péter u. 108.

Alább pedig a Hungária TV videóját láthatjuk. Sajtótájékoztató, majd a mentőkre várva… A rokkant Nagy Lajosné szívrohama a sajtótájékoztató közben, 2012.07.05.-én.

“Ha a bűnösök közül valaki megnézi az alábbi videót, – talán azonnal térdre veti magát az Úr színe előtt és imádkozni kezd, hogy bocsátassék meg neki az a szörnyű bűn, amit elkövetett…”

Szabad Riport Tudósító Iroda

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Kategória: OTTHONVÉDELEM | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.