“Ezeket a hiénákat senki nem állíthatja meg?”

Újabb kilakoltatásra készül Óbudán, a gyilkos Császti és Szunics végrehajtói iroda.

– Amikor a hiénák megháromszorozzák a tartozást! – 9 ezer forint napi, 270 ezer forint havi késedelmi kamattal!…

Legfrissebb információink szerint, Kovalcsik Enikőnek és fiának kilakoltatása, 2012. június 15.-én, reggel 9 órakor lesz, a Budapest III. kerület, Búza utca 12. szám, 7. emelet/64.-ben.

A kilakoltatást a gyilkos Császti és Szunics végrehajtó iroda végzi. Ennek megfelelő eljárásra készüljön mindenki!

Munkatársunk ezen anyag készítése előtt néhány perccel beszélt az adóssal, aki elmondta, hogy nem megy ki a lakásból és küzdeni fog!

Ugyanakkor megemlítette, hogy a hivatalos kilakoltatási értesítőt, melyet Németh Nikolette bírósági végrehajtó helyettes írt alá, – nem kézbesítették hivatalos küldeményként, átadás-átvételi aláírással, hanem csak egyszerűen bedobták a postaládába.

A Császti és Szunics végrehajtói iroda mohósága, profitéhsége és jogtalanságai, immáron nem ismernek mértéket.

Kovalcsik Enikő hiteltörténete, röviden:

“Én is azok közé az emberek közé tartozom akik bedőltek a svájci frankos hitellel, 10.500.000 Ft-ot vettem föl 2006-ban svájci frank alapon, az Ella banktól.

Havi törlesztőrészletem 47 000 Ft-ról indult. Másfél év után az Ella bank jogutódja az Axa bank lett, onnantól kezdve drasztikus emelkedés indult, mind a svájci frank emelése, mind a kamatok és kezelési költségek esetében.

2009-ben elvesztettem a munkámat, így 1 hónapot csúsztunk a törlesztéssel, ami ekkor már 130.000 ft körül mozgott havonta. Innentől a bank napi 9000 Ft-ot azaz, havi 270 000 Ft késedelmi kamatot kezdett el felszámolni. Hiába találtam állást ezeket a terheket már nem tudtuk fizetni.

Többször voltam benn, valami kompromisszumot kötni a bankkal. Nekem mindent ott náluk le kellett írni, s írásban benyújtani. Mivel a központban írtam a kérvényeket, elutasították a kérésem hogy fénymásolják le, így nekem ebből példányom nem maradt.

Ők minden kérelmemet telefonon utasítottak el, amit állítólag rögzítettek, de a hangfelvételek valami oknál fogva eltűntek, mikor ki akartam kérni.

2010 októberében a bank eladta a követelését az Alimax kft-nek, melyről én semmi értesítést nem kaptam. 2010 decemberében megjelent 2 férfi a lakásunkon, s közölték velünk ezt a tényt, de úgy hogy ők a Fineinvest kft. munkatársai, aki az Alimax cég behajtó csoportja és hagyjuk el a lakást, mert ez már az Alimax kft. tulajdona.

2 ingatlan volt bevonva a hitelbe a volt élettársamé és az amit az én nevemre vásároltunk, hogy a szívbeteg édesanyámat a közelünkben tudjuk.

A volt élettársam egyezséget kötött az Alimax kft.-vel, aki vállalta, hogy minden a lakáson lévő tartozást lerendez, így a párom mentesül minden alól. Én nem mentem bele az alkujukba, mert éreztem hogy valami nem tiszta. Volt páromat is még mindig zaklatják a végrehajtók, pedig már több mint 1 éve átadta a lakást, a szerződésben benne van hogy felé további követelés nincs, ehhez képest még mindig több 100 ezer ft-ot követelnek rajta.

Mivel velem nem jutott semmire az Alimax kft. így az én ingatlanomon lévő tartozás továbbértékesítésre került. Az ingatlan piaci értéke 9.200.000 Ft. ehhez képest elektronikus árverés útján értékesítette a Császti végrehajtó iroda 6.440.000. Ft-ért.

Ma kaptam meg a levelet, melyet Németh Nikolette bírósági végrehajtó helyettes írt alá, 15 napon belül hagyjam el az ingatlant, ellenkező esetben kilakoltatnak, s fizessek meg további 11.793.876 Ft-ot.

Ha mindent összeszámolok amit kifizettünk s amit elvettek tőlünk, akkor összesen 31 millió Ft-ot követel a végrehajtó a 10.500.000 ft-os hitelünkre, ez a felvett összeg háromszorosa.

Édesanyám már visszaköltözött Ózdra, lassan az én idegeim is kezdik felmondani a szolgálatot. 41 évesen egy 20 éves tanuló gyermekkel mehetünk az utcára, mivel a párkapcsolatom is ráment 10 év után erre az egészre, – egy fizetésből még albérletet sem tudok fizetni. Az elmúlt 3 évben sok helyen próbálkoztam, mindenhol csak ígéretet kaptam. Kormányzati portál, Bp. III.ker önkormányzat, bárhová fordultunk, segítség sehonnan nincs. Ezeket a hiénákat senki nem állíthatja meg?
Ha tudnak segíteni kérem jelezzék!

Köszönettel: Szklenkáné Kovalcsik Enikő

Tel: 06.30.768.1163.

e-mail: kovalcsik70@freemail.hu

EMM Otthonvédők / Szabad Riport Tudósító Iroda

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: OTTHONVÉDELEM | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.