És a zsidók által meggyilkolt több ezer palesztin gyermeket miért nem siratja senki?

Természetesen soha senki nem nevezheti jogosnak, indokoltnak vagy akár érthetőnek ártatlan gyermekek legyilkolását. Azonban a tisztánlátás kedvéért nézzük meg, hány gyermek vesztette életét Palesztinában az izraeli megszállók és a palesztin őslakosok összetűzései nyomán 2000. szeptember 29. (a második palesztin intifáda kitörése) óta.
A cionista propaganda egyik leghazugabb állítása szerint a palesztinok élő pajzsként használják fel gyermekeiket, és szándékosan gyilkoltatják le őket. Ez az aljas vád – amely semmiféle bizonyítékkal alá nem támasztható – azon a feltételezésen alapszik, hogy a palesztinok valójában nem is emberi lények, mert a saját gyerekeiket is képesek feláldozni céljaik érdekében. Aki ilyesfajta propagandát kiagyal és terjeszt, arról tényleg megállapítható, hogy a gyűlölködés elvette a józan eszét és a tisztánlátását.
Az elmúlt 11 és fél esztendő során 125 izraeli és 1471 palesztin gyermek halt meg a két fél összecsapásaiban. (Az ábrán a piros szín a palesztin, a kék az izraeli gyermekáldozatok számát jelzi.)
Zoom
A meggyilkolt palesztin gyermekek többsége normális hétköznapi ténykedése során vesztette életét – tehát miközben iskolába ment, játszott, bevásárolt, vagy akkor, amikor otthonában tartózkodott.
A Remember These Children elnevezésű szervezet adatai szerint a Gázai övezet elleni izraeli agresszió (2008. december 27. – 2009. január 18.) során 269 18 év alatti palesztin halt meg. (A harcok befejezését követően pedig további 9 gyermek hunyt el sérüléseik miatt.) A B’Tselem nevű izraeli emberjogi csoport adatai viszont arra vallanak, hogy a zsidók 318 gyermeket öltek meg a gázai vérengzés idején.
Perge Ottó – Remember These Children nyomán
Egy kis “érdekesség”: a Háárec című izraeli napilap leplezte le, hogy 2009 márciusában (tehát az 550 civil halálos áldozatot követelő gázai vérengzés után) a zsidó hadsereg számára olyan pólókat nyomtattak, melyek gyerekek és várandós anyák meggyilkolását javasolják (lásd pl. a Sky News cikkét erről).

Egyértelmű az üzenet (A felirat: minél kisebb, annál nehezebb – mármint eltalálni)

Egy lövés, két találat
Palesztin anya siratja halott gyermekét annak sírja mellett – a saját halála előtt, ugyanis ő is célkeresztben van; a durexes jelmondat pedig – jobb lett volna azt használni – azt sugallja, a gyermeknek meg sem kellett volna születnie

A zsinagógarobbantást bezzeg nem szeretik ennyire… (A felirat: Istennél a bocsánat)
És a végére néhány fénykép “ártatlan” izraeli gyermekekről és a palesztin gyermekekkel barátkozó kiválasztott katonákról:

forrás: Kurucinfo / Neményinet / Jobbik (Berettyóújfalu)

(SZRTI)

Reklámok

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: SZEMEZGETŐ | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.