Deutsch Csongrád megye díszpolgára lett.

Deutsch nemrégiben a Csongrád Megyei Önkormányzat intézményei közé tartozó Móra Ferenc Múzeum felújított dísztermét adta át, s az ünnepség megkoronázásaként a megye díszpolgára címet is átvehette.

 

Ami kilátszik, és ami a fű alatt történik.

A Szeged24 beszámolt arról, hogy a Csongrád Megyei Közgyűlés a megye díszpolgári címét adományozta Deutsch Tamás fideszes európai uniós képviselőnek. Ez ellen már korábban is tiltakoztak az ellenzéki képviselők, főleg, mert Magyar Anna közgyűlési elnök arra hivatkozva, hogy zárt ülésen született a döntés, sem a szavazatok arányát, sem a jelöltek – ha egyáltalán létezett más jelölt is – névsorát nem volt hajlandó nyilvánosságra hozni.”

A Demokratikus Koalíció néhány aktivistája sikertelenül próbált bejutni a rendezvényre, Magyar Anna arra hivatkozott, hogy ez zártkörű rendezvény, ezért nem jöhet be a 4-5 fős társaság, akik egy transzparenst akartak kifeszíteni melyen a NEM felirat és lefelé fordított „like” jel volt. Deutsch a botrányra reagálva az mondta, nem zárkózik el a párbeszédtől, de „egy lakodalomba sem engedik be azokat, akik nem tartoznak a rokonsághoz.

Deutsch azonban elszólta magát, amikor azt közölte, egy lakodalomba sem engedik be azokat, akik nem tartoznak a rokonsághoz.
Eme kijelentéséből egyenesen következik, – amit eddig is tudtunk -, hogy a címek, kitüntetések odaítélése belterjes, amint a cionista vezérlésű világ bármely területén működő cionista körök maguk is. Legyen az a pénzügyi- politikai-, tudományos-, vagy akár a művészeti terület bármely szegmense.
Újabb eklatáns példa arra, hogy egymást tüntetik ki (vagy jutalmazzák) a magukat „minőségi emberek” nevező személyek, akik az úgynevezett „elit”-hez számítják magukat.

Feltűnő hasonlóságot láthatunk a gazdasági életben is eleget; a „haveri körök” között oszlik szét a zsíros megbízások, a támogatások, és kedvező kamatozású, vagy éppenséggel, vissza nem térítendő hitelek zöme. Ezek az ügyletek természetesen szigorúan titkosak, s üzleti titkot képeznek.
Ahogy a politikai, életben születő döntések háttere nem különben. A kormányzati körök nem véletlenül titkosítanak minden olyan esetet, ügyletet, paktumot, mely résztvevő tagjaikra, nézve dehonesztáló, értsd, minden olyan, politikust vagy a „rokonsághoz tartozó” személyt érintő ügyet, mely a jó erkölcsbe, és az aktuális törvénybe ütközik.

Az ügy pikantériája, hogy Deutshnak, Simicz József, egykori deszki polgármester (a szocialista frakció tagja) szerint Csongrád megyéhez annyi köze van, hogy Hódmezővásárhelyen él jelenlegi barátnője, akivel összeköltözött. Simicz azt is elmondta, hogy a Deutsch mellett szóló indoklás csapnivaló volt, ráadásul nem is valós tényeket tartalmazott.

Miért nem vagyunk meglepve?!
Talán ezért.
Szűkszavú adalék D. Tamás magánéletéből:
Elvált, két házassága volt. Második felesége Für Ágnes Sarolta pénzintézeti vezető könyvelő, Für Lajos egykori MDF-elnök lánya volt, akinek 2006 januárjában felvette vezetéknevét, majd válásuk után visszavette a sajátját. Első házasságából három gyermeke született, első házassága alatt titkárnőjétől szintén született egy gyermeke. Fia Deutsch Bence, az MTK utánpótláscsapatának válogatott labdarúgója. Deutsch nyíltan vállalja zsidó származását, mint magánember, és mint politikus. 2010. május 26-án az MTK elnökévé választották.

Arató Péter – Szabad Riport Tudósító Iroda

felhasznált források:
http://szeged.hir24.hu/szeged/2012/03/15/botrany-deutsch-tamas-szegedi-kituntetesen/ http://hu.wikipedia.org/wiki/Deutsch_Tam%C3%A1s

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: RIPORTOK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.