Rémálom Amerikának

Képzeld el, hogy egy napon hirtelen és bármiféle figyelmeztetés nélkül az Egyesült Államokban minden 1970 után gyártott jármű teljesen működésképtelenné válik. Senki nem megy vele a boltba, ugyanis a helyi boltba se érkezik már élelmiszer szállítmány – korábban azt is kamionnal hozták. Nem mennének vonatok, buszok, repülőgépek.

Képzeld el, hogy nincs többé áram. Nem tudod a hűtőszekrényben tárolni az ételt. Nincs fűtés, nincs légkondicionálás. Minden elektromos eszköz hasztalan kacattá válik. Nem tudják mivel a vizet sem eljuttatni a lakásodba, így nincs vezetékes ivóvíz.

Képzeld el, hogy nem működnek a telefonok sem. Nem tudsz kommunikálni senkivel, hacsak nem mész oda gyalog, ahol épp tartózkodik. Áram nélkül nincs számítógép, nincs internet, nincs mobiltelefon vagy iPod, se TV se rádió.

Csend van, leszámítva a madárcsiripelést és a kutyaugatást. Néha sikolyok, vagy a kétségbeesés hangjai. Az ország vissza lett küldve a kőkorszakba. A saját élelmiszer előállítása a magvakhoz való hozzáféréstől függ, és attól, hogy esik-e elég eső.

A városokban zavargások vannak. Csak azok az emberek férnek hozzá az élelmiszerhez, akiknek fegyvere van, akik tudnak vadászni, vagy akiknek saját haltenyészete van.

A dobozos termékek készlete lassan elfogy, és nincs utánpótlás. A gyárak leállnak, nincs termelés, ami pótolná az elfogyasztott termékeket.

Lehetetlennek tűnik? Nem az. Sőt, lehet, hogy küszöbön áll az Egyesült Államokban.

Mert ez történik, ha valaki az ország felett 300 mérfölddel az atmoszférában felrobbant egy atombombát. Egy ilyen eset világszerte minden államot érintene. Mexikó és Kanada nagy részén ugyanolyan állapotok uralkodnának, mint az Egyesült Államokban.

Nincs olyan rakétavédelmi rendszer, ami ezt meg tudná akadályozni. A közkeletű nevén EMI (elektromágneses impulzus) által felszabadított energia kölcsönhatásba lép a Föld mágneses terével, és egy extrém gyors és erős elektromágneses kitörést okoz, ami a fénysebesség 94%-ával négyzetméterenként 50000 volttal vág tönkre mindent a felszínen.

Egyszerűen kivitelezhető egy atomfegyverrel, ha egyszer egy hatalom, vagy csoport úgy dönt, hogy az USA viselkedése nem változtatható meg más úton. Ezen felül létezik több, nemnukleáris fegyver is, ami képes ekkora elektromágneses impulzus létrehozására.

Ez egy nagyon is leegyszerűsített magyarázat volt. A tudományos ill. műszaki részleteket illetően rengeteg forrás áll rendelkezésre annak kapcsán, hogyan hozhat létre atomfegyver ehhez hasonló elektromágneses impulzust. Ha az amerikaiak tudnának erről a nagyon is valós lehetőségről, pánikban lennének. Rajtuk múlik, hogy a saját kormányzatuk felhagy-e más országok lerombolásával. Megmondhatják az amerikai kormányzatnak, hogy foglalkozzon a maga dolgával, tegyen rendet előbb otthon, mielőtt világszerte mindenbe beavatkozik.

Senki sem gondolja komolyan, hogy az amerikai csapatok a “szabadság védelmében” vannak jelen más országokban. Csak akkor véded a saját országod, ha a saját területeden vagy – de legalább nagyon közel a határhoz. Terrorizmus elleni harc? Nem, terrorizmus építése, olyan körülmények kialakítása, ami még több terroristát állít elő.

Talán be kellene zárni a bázisokat, lefegyverezni a NATO csapatokat és hazavinni az amerikai csapatokat oda, ahová tartoznak, mielőtt nem lesz hová, és nem lesz mivel hazamenniük.

Lisa Karpova – Pravda.Ru

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD, SZEMEZGETŐ | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.