“Na, és mit szólnál, ha jól pofán vernélek?”

– Bankárra támadt Pataky Attila –

Pataky Attila néhány napja nekitámadt egy bankárnak. Az énekes a történetet hallgató Joshi Bharatnak is eljátszotta, milyen, amikor dühös. Csak az adás után sikerült lenyugtatni a rockert… Az adás felvételén hirtelen odaugrott a műsorvezetőhöz és ráemelte a kezét egy történetmesélés közben:

– Viselkedésemmel a napokban leptem meg egy nagyon jó módú pénzembert. -mondta Pataky. – Éppen arról beszélgettünk, hogy ma milyen küszködés, félelem és szorongás közepette léteznek családok. Ő azonban ezt a témát elég félvállról kezelte. Bírtam egy ideig, amikor hirtelen a fiatalkoromból hozott vehemencia is megjelent.

Rámozdultam és megkérdeztem tőle indulatosan: „Na, és mit szólnál, ha jól pofán vernélek? Kaptál te már pofont életedben, tudod, hogy fáj az? Mikor voltál utoljára éhes? Volt olyan, hogy egy szendvicset meg akartál venni, és nem tudtad?” – kérdeztem. Azt mondta nekem, hogy őrült vagyok. Erre azt válaszoltam: „Szenvedélyes vagyok, őrült az te vagy, mert nem látod a valós világot, és azt is megmered magadnak engedni, hogy ezt ilyen módon közöld.”

Utána egy kicsit bántam, hogy gyenge voltam. Nem így kellett volna, hanem a szeretet oldaláról megközelíteni és félrehívni – vallotta be a FEM3 műsorában az Edda frontembere, aki gyermekkorára vezeti vissza indulatossága gyökereit…

– Apám kőkemény ember volt, és még a keze is eljárt. Katonatiszt volt, és elképesztő keményen megkövetelt mindent. Régebben sokat szenvedtem miatta, de a tőle örökölt keménység és céltudatosság sok mindenen átmentett – magyarázta végül Pataky…

Lám az egykori miskolci kemény fiú, tán celebként sem vesztette el teljesen egykori habitusát. Ám javasoljuk neki, ne Józsi barátnál legyen ekkora mellénye, az csak fölösleges “gizdáskodás”, hanem legyen tényleg kemény fiú és látogasson meg egy olyan eseményt, ahol élesben mennek a dolgok. Mondjuk egy kényszer kilakoltatást, a készenléti rendőrség részvételével körítve. Itt még akár be is válthatja fenyegetését, a bank képviselőjét, vagy valamelyik emberebarát végrehajtót illetően. 100 kamera lesz ott, hogy rögzítse.

Utána már nem kell bánnia semmit… : )

A Borsonline. hu nyomán – Szabad Riport Tudósító iroda

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.