Saját magukat alázzák az amerikaiak. – Visszakunyerálnák az irániaktól, a meghekkelt és leszállásra kényszerített drónjukat

Obama visszakérte Irántól a lelőtt drónt

A Reuters tájékoztatása szerint Barack Obama elnök bejelentette, hogy az amerikai kormány a lelőtt pilóta nélküli repülőgép visszaadását kérte az iráni hatóságoktól. Ugyanakkor Obama nem volt hajlandó kommentálni azt a feltételezést, hogy a drón elvesztése súlyos károkat okozhat az amerikai nemzetbiztonságnak.

”Mi azt kértük, hogy adják vissza (a pilóta nélküli gépet). Meglátjuk, hogyan reagálnak erre az irániak” – mondta Obama azon a sajtótájékoztatón, amelyet közösen tartott Nuri al-Maliki iraki miniszterelnökkel.

A múlt héten hozta nyilvánosságra a FARS iráni állami hírügynökség azt a hírt, hogy az iráni légvédelmi erők lelőtték a Sentinel RQ-170 pilóta nélküli repülőgépet, amelyet az USA hadserege széles körben használ felderítési műveletekre Afganisztánban.

Forrás: Gazeta.ru

Ferenci Csaba – Jövőnk.info

SzRTI megjegyzés: Ennyit a jenki büszkeségről. Még veszteni sem tudnak rendesen.

Úgy látszik az újfajta kiberháborúban kissé gyengének érzik magukat, ha ennyire aggódnak a perzsák kezébe került katonai adatokért.

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.