Bizalmas kormányzati megbeszélések önkormányzati vezetőkkel

Ma délután Jászágón titkos megbeszélést tartottak kormányzati illetékesek a térségi polgármesterekkel. A megbeszélésen 15-20 polgármester vett részt a Jászságból. A környéket teljesen lezárták, senkit nem engedtek odamenni. Ha a későbbiekben sikerül bővebb részleteket megtudnunk, tájékoztatjuk olvasóinkat.

Jászágó egy nagyon kis település a Jászságban, annyira jelentéktelen, hogy még rendes út sem vezet oda közvetlenül.

Néhány nappal korábban Posta Imre oldalán beszámolt egy hasonló megbeszélésről. Egy ismeretlen résztvevő olvasói levélben írta meg tapasztalatait. Az alábbiakban ezt eredetiben olvashatják:

Halihó!

Pénteken voltam egy FIDESZ-es összejövetelen. Nem is tudom, hogy miért hívtak meg, hiszen az országgyűlési képviselőnk is tudta, hogy kire szavaztam. Pártra a Jobbikra, képviselőre rá. Na, mindegy nem is ez a lényeg. Elmentem, mert kíváncsi voltam, hogy mi ez a hiper-szuper zártkörű megbeszélés!

Szépen gyülekeztünk, voltunk kb. 80-100-an elgyötört arcú polgáresterek, aktivisták, állítólag a kemény mag. Pokorni Zoltán volt a meghívott, aki tájékoztatást adott az ország jelenlegi helyzetéről, és a kormány munkájáról. Csak azért írom le, mert a FIDESZ kommunikációja siralmas, és ezt amit a Pokorni elmondott, ezt elmondhatnák az ország lakosságának is, hogy tudják, mit miért csinál a FIDESZ. Pokorni azt mondta, hogy tudták, amikor átvették az MSZP- SZDSZ kormánytól az országot, hogy nagy a baj, de álmukban sem merték gondolni, hogy ennyire ÓRIÁSI! El sem tudjuk képzelni a meleg kis szobánkban, hogy egy paraszthajszál választ el a teljes becsődöléstől. Olyan keskeny mezsgyén egyensúlyoz billegve a Fidesz, hogy az már akrobatikus mutatványnak is megfelelne! A kormánynak nincs mozgástere. Ennek több oka is van, legfőképpen hogy a lakosság annyira el van adósodva devizában, (hogy ezzel, mint más országok,) nem tud sakkozni a kormány, mert bármit tesz, a bankárok rögtön a torkunknak esnek, és olyankor szárnyal a svájci fank is és az euró is! Ezt mindenki tapasztalhatja a saját bőrén! Nem szólhatnak és nem tehetnek semmit, mert ha még jobban elszállnak ezek a hitelek, akkor teljesen becsődölnek a háztartások! Ebben az esetben becsődöl az ország is, mert a kettő szoros összefüggésben van!

Mondta Pokorni, hogy nem jó most FIDESZ-esnek lenni, mert kapjuk a pofonokat jobbról is és balról is. Az a baj, hogy az emberek nem látják át, hogy mi is a helyzet! De könyörgöm!!!! Hogy lássák át az emberek, ha ez nincs a nagy közönség előtt lekommunikálva???? Értelmesen, magyarul el kellene mondani az összes médiában, hogy emberek ez a helyzet! Viszont nem tudják elmondani, mert a médiák is zsidó kézen vannak! Sakk-matt!

Orbánt egyfolytában fenyegetik ha jól megnézitek a képeket legalább 20 évet öregedett. A TEK vegyészei vizsgálja az ételeit is, mert számtalan fenyegetést kapott, hogy megölik…

Sarokba szorították, ha nem kezd el tárgyalni az IMF hitelről, akkor a gázolja ára elérheti a 600 Ft-ot is. (Zsarolás)

Tényleg gondoltam, hogy nagy a baj, de most Pokorni elmondta, hogy mekkora! Ezt nagyon komolyan mondom, hogy el sem hiszitek, mert én sem hittem, de a katasztrófa itt van a nyakunkban.

Az UNIÓ 2012-ben már adott volna az országnak 8 ezer milliárd eurót, amit más országok már évek óta kapnak. Mi eddig csak fizettünk nekik, mert “reffesek” voltunk. Minden évben meghaladta az államháztartási hiány a 3 %-ot, ezért büntiben voltunk. Mi csak fizettünk, és fizettünk! Vissza viszont, csak épphogy csepegtettek, azt is csak úgy, ha volt önrész, és olyan kritériumoknak kellett megfelelni, ami szinte teljesíthetetlen volt. Egy téma volt kivétel, a cigánykérdés! Erre bármennyi pénzt megítél az unió, csak azért, hogy Magyarország itt tartsa a cigányokat, nehogy Európa városaiba áramoljanak ki! A cigányokba nem sajnálják a pénzt belepumpálni, mert ha kiáramolnának, az nekik sokkal de sokkal többe kerülni, minthogy itt tartsák őket!

Jövőre már mindenképpen fizetnie kellene az Uniónak, de most azt mondták, hogy mivel a Meggyesi, Gyurcsány Bajnak kormány renitens volt, ezért a büntetésünk az lesz, hogy nekünk továbbra is pumpálni kell a pénzt az Unióba, de mi nem kaphatjuk meg a 8 ezer milliárd eurót fejlesztésekre. Amennyiben megkapnánk, akkor nagyon valószínű, hogy összejönne az 1 millió munkahely. Viszont most már visszafelé táncol az Unió, hogy Magyaroszág nem is olyan jó, hogy a tagjai között van!

A magyar kukoricát román vagonokban pakolják Győrben, és nem élelmiszer lesz belőle, hanem Németországba viszik szemétégetőkben, mert olcsó fűtőanyag válik a magyar kukoricából. Nem rossz a kukorica, nincs semmi baja, de a németek ettől olcsóbb fűtőanyagot nem találtak! Gratulálok!

Ja, a földalap! Eddig volt 56000,-Ft földlapú támogatás (nem tudom, hogy mennyi területre) egy hold talán? Most mivel már spekulánsok kézen vannak a földek még + 20000,-Ft-ot (holdanként, hektáranként) kivethenek a földre, tehát már nem lesz rentábilis, nem éri meg a gazdának bele ültetni semmit, mert hiába dolgozik vele, nem lesz haszna, sőt elvileg, ha kifizeti a bérleti díjat, akkor már veszteséges. Ez megint azt eredményezi, hogy a magyar gazdák teljesen leállnak, és a szupermarketek a multik behozzák az ő otthoni szemétjüket.

Több adót már tudnak kivetni cégekre, mert már így is a csőd szélén áll a cégek 75 %-a. Amennyiben becsődölnek, még ennyi adót sem tudnak majd beszedni!

Most hirtelen már szembe sem jut, hogy miket mondott még a kérdésekre válaszolva Pokorni, csak azt akartam szemléltetni, hogy hiába szidjuk a Fideszt, szidhatjuk reggeltől estik, nem a Fidesz a hibás a kialakult helyzetért! Ameddig nem csinál vagyonelkobzást, és nem lesz elszámoltatás, addig ebben az országban nem lesz fejlődés. Viszont ezeket a lépéseket meg nem teheti meg, mert akkor a zsidók egyszerűen lerohannák az országot mondva csinált terror cselekményekre hivatkozva, beavatkozna a NATO és rabszolgák lennénk a saját hazánkban, mint a Palesztinok! Hát ide jutottunk drága barátaim!

Teljesen fel vagyok háborodva, és bosszankodok is, mert ez a tehetetlenség a legrosszabb! Aki még telhetne valamit az sem tehet, mert akkor végünk! Bár, ahogy ezeket a dolgokat hallgattam, szerintem nekünk már tényleg végünk van!

Mi erről a véleményed? Szerinted fel lehet még innét állni???

Én nem vagyok egy pesszimista típus, sőt inkább optimistán nézek a világba, de ezek után már nem nagyon bízok…

postaimre / Jövőnk.info

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: BELFÖLD, HÍREK | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.