A görög zavargások felvételeit hazudják moszkvai eseményeknek – megkezdődött a háborús propaganda (+Video)

Az USA propagandája megcélozta Moszkvát is a hazugságaival. Az amerikai média a korábbi görög tüntetésekről mutat képeket, mondván hogy az orosz lakosság dühöng Putyin választási győzelme miatt. Beindult az Oroszország elleni agressziót előkészítő propagandagépezet.

A FoxNews “tudósítása” a moszkvai tüntetésekről a korábban Athénban zajló zavargások felvételeit tartalmazza. Ahogy Líbia esetében Katarban díszletek között forgatták le az első líbiai zavargásokat, ugyanezt teszik most Oroszország esetében. A világban zajló korábbi zavargások felvételeiből lett összevágva a videóanyag az állítólagos moszkvai zavargásokból, ami az Egyesült Államok Oroszország belpolitikájába való nyílt beavatkozása, és célzott feszültségszítás.

Az ilyen videók hatására ugyanis mozdulnak azok az elemek, amelyek egyébként a kemény moszkvai rendfenntartás miatt soha nem mernének az utcán tombolni és kukát gyújtogatni. A cionista hazugsággyár működésbe lépett Moszkva ellen, ami az Oroszország elleni NATO-agresszió előszelének tekinthető. Ennek a műveletnek hazánkat is érintő elemeiről a későbbiekben számolunk be.

Fenyvesi Áron – Jövőnk.info

Admin névjegye

Az Igazság semmitől sem fél! - Csak attól, ha elhallgatják.
Galéria | Kategória: HÍREK, KÜLFÖLD | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.